Kävin viime viikolla moikkaamassa työkavereitani Hangossa, ja vein näitä "hampurliaisia" mukanani. Kaikki lähti siitä, että eräs kolleega totesi olevansa hyvin kateellinen kun heidän lähin Mäkkäri on Karjaalla, eivätkä he voi käydä siellä niin usein kun esim minä täällä Helsingissä No eihän siinä sitten muu auttanut, kun alkaa tekemään hamppareita vietäväksi. Paistoin "sämpylät" sokerikakkupohjasta, "pihvit" Ulla Svenskin ohjeella gluteeniton suklaapiirakka (taas kermaviilin tilalla piimää), ja "salaatti + ketsuppi" olivat sitten värjättyä voikreemiä.
Ihanasti kamera vääristi tota ketsupin väriä, näyttää tässä täydelliseltä vaikka oikeasti oli kyllä vaaleampaa
Ensi kerralla yritän paistaa sämpylöistä korkeampia ja halkaisen ettei tule niin kartion muotoisia. Näitäkin litistelin, mutta oli niin kuohkea taikina että ne kyllä palautuivat aika äkkiä..
Ylimääräiset suklaapiirakkapalat saivat vielä voikreemipursotukset päälleen Hyvin meni kaupaksi ja hauskaa oli
Kommentit