Vietin eilen synttäreitä, tuli kaikki 26v täyteen ja tietenkin piti tehdä kakku Mietin pitkään minkälaisen kakun tekisin kun vaihtelu on aina kivaa.. en halunnut mitään marjoja tähän kakkuun, kun tuntuu että niitä on jokaisessa tekemässäni kakussa.. Joten kaupassa hetken ämpyiltyäni päädyin kinuski-päärynä kakkuun! Valiolla on tuutti jossa nämä maut ovat mukana, ja se on ainakin mun mielestä aika onnistunut makuyhdistelmä. Kakku pohja on jälleen kerran hyväksi havaittu sienikakkupohja, ja täytteenä päärynää. Kostutin kakun päärynöiden sokeriliemellä, ja viipaloin päärynöitä kahteen väliin. Ensin ajattelin että olisin voinut laittaa esim kinuskikastiketta tai flora vispiä myös väliin, mutta näin oli varmaan parempi. Päälle keitin kinuskin ohjeella 2dl fariinisokeria + 2 dl kuohukermaa. Kinuski sai jäähtyä ehkä vähän turhan kauan, ja jäi sitten vähän epätasaiseksi tossa päällä. Sivupursotukset ovat flora vispiä ja kinuskin keskellä vielä säilykepäärynä Hyvä ja raikas kakku! Suosittelen!=)
¨
reunoja oli pakko paikkailla vähän, ihan turhaan kun olisi näyttänyt paremmalta ilman...
taustalla vielä ihanat kukat jotka sain kullaltani synttärilahjaksi, kiitos!
Kommentit