Sain kaveriltani pyynnön tehdä hänen siskontytön rippijuhliin kakut JEEE!! Kuvat tulevat vasta nyt, kun en ole aiemmin lomalla ehtinyt päivittää blogiani Alunperin piti siis tehdä vain täytekakku, mutta tarjouduin itse tekemään myös voikkarit, kun en ollut niitä ennen ite tehnyt. Eli täytekakku, lihavoikkari ja kalavoikkari. Ja kaikki nämä mun oman kullan yllärijuhlien jälkeisenä päivänä.. huhhuh.. olihan hommaa!!

Tässä kuva kakusta tarjoilupöydässä. Koristeet marsipaania, ja ihan kaupasta ostettuja, kun en edelleenkään mielestäni osaa noita ruusuja itse tehdä. Mutta muuten siis perinteinen mansikkakermakakku! Gluteeniton sokerikakku, välissä mansikkaa ja Flora vispiä sekaisin. Pursotukset myös Flora vispiä.

Teksti on Dr. Ötkerin kimallegeeliä *bling bling*

Lähikuvaa koristeista

Ja "hienosta tasaisesta reunasta"... jep jep!

ja sitten vielä sisältä :)

Sitten oli tarjolla lihavoikkari, täyteessä 1 pkt palvikinkkua, noin 4 suolakurkkua, majoneesia ja ruohosipuli Hovia. Leipänä Prisman omaa vuokaleipää versiona tumma ja tummempi... Tais olla juhlavuoka nimellä...? Kalakakussa täytteenä 1 pkt kylmäsavulohta, 1 prk hovin kylmäsavulohituorejuustoa, 1 prk Heinzin tartarkastiketta, sitruunamehua ja tilliä. NAM molempiin täytteisiin!!

päällä oli vielä majoneesi+tuorejuustosotkua, ja leikkelettä sekä tietenkin herneenversoja  Kalavoikkarissa oli päällä kylmäsavulohta, mandariinilohkoja ja katkarapuja

ja lihavoikkarin reunoilla oli vielä pieniä cheddar kukkasia, jotka ei kyllä näy kovin hyvin ;)

kuulemma oli hyvää, ja täyte ainakin oli, sitä maistoin kotona. Varoituksen sanana vielä että se Kylmäsavulohituorejuusto sisältää ohraa, ja ei siis ole gluteeniton.. Tosin eivät olleet nämä voikkaritkaan. Seuraavaksi pitäs kokeilla gluteenittomien voileipäkakkujen tekoa! Ainiin, ja kostutin kanaliemellä!