1261640960_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tein valmistujaisjuhliin voileipäkakkusia. Kakkusia siksi, ettei gluteeniton leipä ole kovin suotuisaa kakku muodossa.. Valmiista pakaste "paahtoleivästä" pitää leikata reunat pois, ja sulatuksen jälkeen muodot usein vaihtelevat. Joten otin 3 viipaletta per kakkunen ja katsoin että palat olivat suht samankokoisia. Täytteenä hyväksi havaittu kinkkutäyte jossa on 1pkt keittokinkkua kuutioina, 3-4 suolakurkkua, 1 suippopaprika, noin ½prk becelmajoneesia ja ½-1 rasia tuorejuustoa. Täytteet sekaisin, täytettä kahteen väliin ja seuraavan kimppuun. Kuorrutteena ½ prk majoneesia ja ½-1 rasia, sekaisin ja kuorrutamaan. Päälle laitoin ohuen ohuet kinkkuviipaleruusut, avokadoa, retiisiä ja ruohosipulia. NAM! Ja voi tehdä samana päivänä, joten oikeastaan nämä ovat varmaan kuorrutettuja kerrosleipiä eikä voileipäkakkuja Silmänisku