Tein valmistujaisjuhliin voileipäkakkusia. Kakkusia siksi, ettei gluteeniton leipä ole kovin suotuisaa kakku muodossa.. Valmiista pakaste "paahtoleivästä" pitää leikata reunat pois, ja sulatuksen jälkeen muodot usein vaihtelevat. Joten otin 3 viipaletta per kakkunen ja katsoin että palat olivat suht samankokoisia. Täytteenä hyväksi havaittu kinkkutäyte jossa on 1pkt keittokinkkua kuutioina, 3-4 suolakurkkua, 1 suippopaprika, noin ½prk becelmajoneesia ja ½-1 rasia tuorejuustoa. Täytteet sekaisin, täytettä kahteen väliin ja seuraavan kimppuun. Kuorrutteena ½ prk majoneesia ja ½-1 rasia, sekaisin ja kuorrutamaan. Päälle laitoin ohuen ohuet kinkkuviipaleruusut, avokadoa, retiisiä ja ruohosipulia. NAM! Ja voi tehdä samana päivänä, joten oikeastaan nämä ovat varmaan kuorrutettuja kerrosleipiä eikä voileipäkakkuja
sunnuntai, 27. joulukuu 2009
Kommentit