Leevi poika se otti ja täytti vuosia taas, ja sain jälleen tehdä kakun :) Edelleen liikutaan Autot-maailmassa, tosin toiveena oli tällä kertaa Finn ja Martti, mutta ikävän migreenin takia koristelut jäivät tekemättä... Mutta kakkukuva oli hätäratkaisu, tosin tämä kakku on aika samanlainen kun viime vuonna.. Mutta logo on uusi, ja olikin yllättävän helppo tehdä. Maalattu sokerimassalle, ja ruutulippureuna on sokerimassaa (valkoinen) ja kick-patukoista tehtyä levyä, kun ei mustaa sokerimassaa enää ollut missään Helsingissä.. Tiimarit möivät ennen Confetin tuotteita, mutta ilmeisesti ne ovat nyt poistumassa valikoimista. TOSI harmi, itse kun en oikein pääse esim Tuusulaan ja netistä ei muista koskaan ajoissa tilata.. Mutta ehkä joku toinen vielä innostuu ja alkaa myymään näitä tuotteita!

Kick patukoita meni noin 7, lämmitin niitä 20 sekuntia mikrossa ja sen jälkeen meinasin polttaa käteni.. On muuten melkoista napalmia nämä jutut kuumina! Tietenkin jälkiviisaana, olis voinu arvata sen mutta mutta.. :) Noh, joka tapauksessa niitä sitten kaulitsin, ja sitten pyyhin kaulimesta liiat rasvat pois ja jatkoin taas :) Kakku on sokerikakkupohja, kostutettu omenamehulla ja täytteenä Flora Kuohua, mansikkaa ja banaania. Toimii. Tää Flora Kuohu olikin aika kiva uutuus, ja siinä on vain 6% enemmän rasvaa kuin Flora Vispissä, ja tuntuu vatkautuvan paremmin, ja oli vielä halvempaa! Eli varmaan siirryn käyttämään sitä sitten.. :)

Onnea vielä Leeville, onneksi saan vielä toteuttaa kaverisynttäreille kakun, jospa mun koristeluideat pääsis toteutusasteelle ;)

Kuva siis valmis kakkukuva, ja logo sokerimassaa.. Noi kermapursotuksetkin meni ihan eri tavalla kun Strömsössä, sen piti kyllä olla ihan erinäköinen.. Jospa maku sitten edes olis kohillaan!