1260775124_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Äitini on töissä Sitalla ja tilasi kahvittelutilaisuuteen kakun. Mietin ensin tekisinkö roskisauton muotoisen kakun, mutta päädyin tähän roskiksen muotoiseen kakkuun. Painavin tekijä oli että äidin piti hakea kakku ennen töihin menoa maanantai-aamuna... Silmänisku Muotokakut ei oo mun vahvin puoli, ja jälleen kerran huomattiin miten sokerimassan värjääminen ei oo helpointa etenkin jos hakee tummia värejä.. Ton vihreän piti olla semmoinen roskiksen vihreä, eli melko tumma. Ja toi harmaa osa esittää mustaa Nauru No, ehkä se ajatus on tärkein... haha.. Roskis ei ole mikä tahansa roskis, vaan uusi QuattroSelect roskis, joka on kierrätyskeskus itsessään! Samassa astiassa on neljä eri roskista joihin laitetaan keräyspaperi, kartonki, lasi ja metalli! Eli ei tarvitse enää keräillä pusseihin näitä varastoida, vaan ne voi viedä suoraan roskikseen. Ja samalla kierrättää helposti! Kaikkein hauskinta QuattroSelectissä on se, että Sitalla on myös omat QuattroSelect roskisautot joissa myös on nämä neljä lokerikkoa! Noniin, mainos sikseen, mutta ideana mun mielestä ihana.

Kakussa on gluteeniton sokerikakkupohja, sunnuntain gluteenittoman jauhoseospussin kyljestä. Täytteenä flora vispiä 2 prk, 1rs valion maustamaton tuorejuusto sekä 2 pussia marjasekoitusta jossa oli mansikkaa, vadelmaa ja mustaa viinimarjaa. Kostutin kakun mustaviinimarjamehullla ja koko komeus on ensin päällystetty flora vispillä ja sitten sokerimassalla. Tällä kertaa flora vispi vatkautui todella hienosti, ja olis melkein tehny mieli pursotella jotain kun tuli niin hyvä vaahto Silmänisku Tää itsetehty sokerimassa kyllä kuivuu huomattavasti nopeammin kuin kaupast ostettu, joten kuorruttamisessa meinas tulla hoppu. Mutta suht hyvää jälkeä sain aikaiseksi. Ja kuten jo todettu, ajatus on tärkein. Niin ne kaikki ainaki aina sanoo, ja tällä kertaa uskon. Tai haluan uskoa. Nihh. Toivottavasti maistui!! Kieli ulkona

1260775148_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1260775168_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

tässä vielä suklaaukkelit lähikuvassa. Käytän yleensä Brunbergin suklaita, ne kun ovat varmasti gluteenittomia ja tämä tumma suklaa oli myös laktoositonta. Kivoja ukkeleita sai helposti. Sulata suklaa, kaada vuokaa, laita jääkaappiin noin 20 min, ja kumoa. Valmista!