Kummipoikani isosisko täytti tänä vuonna jo 8 vuotta, mihin ihmeeseen tämä aikakin on mennyt!! Miljalta tulikin sitten tekstiviesti kakkutoiveista. Valitettavasti Milja ei kuitenkaan kakuista hirveästi välitä, mutta koristeesta hän kuitenkin tykkäsi Täytteenä tässäkin kakussa vanilijakreemi prinsessakakusta, sekä mansikkaa. Maito ja kerma oli laktoositonta, ja onnistuu oikein hyvin näillä. Kuorrutuksena kermaa, ja koriste sokerimassaa. Onnea vielä Mimmulle tätäkin kautta, olet rakas!

 Sekä Miljan että Ronin kakkupohjan tein riisijauhon ja perunajauhon, sekä kaakaojauhon sekoituksesta. Milja ja Roni ovat allerigisia maissille, joten gluteeniton jauhoseos ei sovi. Kannattaa myös allergisten kohdalla olla tarkkana esim leivinjauheen suhteen, sillä moni leivinjauhe sisältää maissitärkkelystä. Pirkka leivinjauheessa on perunatärkkelystä maissin sijaan, joten sitä käytin näissä.

 


Roni toivoi kakkuunsa koriteeksi Hevisaurusta, ja tämä olikin minulle uusi hahmo Googlailtuani löysin kuvan, jonka sitten piirsin sokerimassalevylle, ja ainakin pikkumies itse oli tyytyväinen.

Muistan edelleen kun sain serkkuni mieheltä tekstiviestin, että perhe on kasvanut uudella jäsenellä, ja Milja on saanut pienen veljen. Kun minua sitten pyydettiin tämän pienen ihmeen kummitädiksi, en tiennyt mitä sanoa. Muistan vain että kysyin uudelleen ja uudellen että "ai MINÄ?" Jotenkin tuntuu niin ihmeelliseltä että olen näin läheltä saanut seurata Ronin kasvua, ja olla mukana ja tärkeä ihminen pienelle pojalle. Ronilla on ihan erityinen paikka sydämessäni, enkä tiedä miten toisen lasta voi rakastaa kuin omaansa, mutta näin se vain menee Milja ja Roni ovat kuitenkin olleet todella allergisia pienestä pitäen, muistan kun heidän ruokavalio koostui vain 5 ruoka-aineesta ja rakas serkkuni ja hänen miehensä olivat jo aivan hädissään. Onneksi näistä ajoista ollaan päästy, ja tämänkin takia nämä kakut olivat erittäin erikoisia, sillä ne olivat ensimmäiset täytekakut joita lapset myös ITSE saivat maistaa Näin ollen halusin että kakut onnistuvat, ja vaikkei Miljalle oikein kermakkaku maistu, niin hän kuitenkin maistoi sitä ja tykkäsi kuvasta silti.

Joten vielä kerran onnea (Ronille etukäteen) molemmille muruille, olette minulle rakkaita!!