1280747609_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tästä se kaikki lähti. Ystäväni pyysi tekemään hääkakut heidän hääjuhlaansa, ja toiveena oli mansikkainen juustokakku. Kokeilin ensin juustokakkua jossa oli täytteenä 2xFlora Vispiä ja 200g maustamatonta tuorejuustoa. Sen lisäksi viipaloin noin 200g mansikoita joukkoon ja 5 liivatelehteä, ja pohjana oli gluteenittomia Semper kauradigestive keksejä ja voita. Kokeilu oli ihan ok, joskin melko mauton. Kehitin kakkua vähäsen ja seuraavana oli tämä:

1280747687_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä oli keksipohjanan Glutanon Butter kex, mutta ne eivät oikein soveltuneet pohjaksi, sanoisin että digestivekekseissä oli enemmän makua. Täytteen maku tosin oli tässä versiossa kohdillaan, jälleen 2xFlora Vispiä, mutta sen lisäksi vanilija tuorejuustoa (sunnuntai) sekä 300g mansikoita. Kiille on koostuu 2dl mansikkasurvosta ja 2 liivatelehteä. Liivatelehtiä täytteessä oli jälleen viisi, ja kiille olisi ehkä selvinnyt vähemmälläkin. Lopputuloksena siis digestive pohja, ja täyte kakusta nro 2.

1280747749_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ja tässä vielä kuvaa juhlista, morsian oli tyytyväinen ja kakuista riitti kaikille. Eli kaikki hyvin! Kieli ulkona