Töistä lähti pari tyttöä maailmalle, ja sain kunnian tehdä kakkua läksiäisjuhliin töihin. Mietin pitkään minkälaisen kakun tekisin, ja sitten hoksasin tämän. Eli tein suklaapohjan (4 kananmunaa) ja paistoin sen neliövuuassa. Täytteeks tein maailman parasta juustokakkua tuplasatsin. Juustokakun (täyte) resepti olis seuraavanlainen:

  • 2 kananmunaa
  • 1 dl sokeria
  • 200g tuorejuustoa (käytin appelsiini)
  • 2dl ranskankermaa
  • 2 tl vanilijasokeria
  • 4 liivatelehteä
  • 1 sitruunan mehu

Liivatelehdet ensin likoamaan kylmään veteen, sitten munat ja sokeri vaahdoksi. Tuorejuusto ja ranskankerma sekaisin, ja sitten muna-sokerivaahtoon. Sitruunamehu kuumaksi mikrossa (kiehuvaksi) ja sitten liivatelehdet siihen sulamaan. Sekoita liivate-sitruunamehu ohuena nauhana munasokerituorejuustoranskankermaan, ja kaada pohjan päälle  Itse laitoin vielä täytteen noin tunniksi jääkaappiin kulhossa, kun en ollut varma kestääkö reunavuoka vuodot

sokerimassan alle laitoin kerroksen Flora vispiä, ja sokerimassan ohjeen otin Toven Baka Baka blogista täältä. Käytin vaalean siirapin sijaan vaahterasiirappia ja oli TODELLA hyvää! Ens kerralla ku käy Tukholmassa, ni pitää ostaa sitä valkoista (kirkasta) siirappia niin saa ihan vaaleaa sokerimassaa. Mutta oli kyllä selkeät ohjeet ja helppo tehdä. En taida enää valmista sokerimassaa ostaa..

Lopullisessa versiossa oli vielä tomuväriä ja sokerimassa kukkia, mutta niistä en enää ehtinyt ottaa kuvaa..