Vihdoinkin taas vähän päivitystä, kesäloma loppui ja nyt takaisin töissä  

Gluteenittoman mustikkapiirakan pohjan, ja kaikki muutkin piirakat, teen samalla ohjeella:

0,5 tlk (125 g) laktoositonta maitorahkaa
125 g laktoositonta margariinia (pehmeää)
2 tl psylliumkuorijauhetta
2,5 dl luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta (Fin mix)
1 tl leivinjauhetta

Sekoita maitorahka, margariini ja psyllium kulhossa, ja anna psylliumin turvota noin 10 min. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää jauhot taikinaan. Muotoile ja täytä piirakka, paista 225 asteessa noin 20-30 min riippuen uunin tehosta. Mustikkapiirakan täytin mustikoilla, sekä 2dl kermaviiliä+2 kananmunaa. Toimii!

ja vielä kuva kun Max mäyräkoira yrittää etsiä mustikoita...