1296475689_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Piiiitkästä aikaa sain taas hodareita, joista ei täytteet purskahtaneet ulos toisesta päästä, kun haukkaa hoisesta päästä! Fria tekee gluteenittomia hodarisämpylöitä, mutta ne ovat aika pieniä, ja niissä on juuri tämä sitkeysongelma. Eli kun puraisee haukun, niin täytteet tupsahtavat toisesta päästä lautaselle... Mutta nyt kun olen innostunut patonkipellillä tekemään sämpylöitä, niin niistähän tuleekin niin ihanan pehmeitä ja kuohkeita, että niistä sai täydellisest hodarit! Kiitos Suville vielä ohjeesta!

1294493417_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvaa pellillä olevista sämppäreistä. Taikina on siis tällä reseptillä tehty, ja on erittäin tahmeaa valmiina. Patonkipellille taikinasta saa kätevästi muotoiltua sämpylöitä tai minipatonkeja, kun kastelee tai öljyää kädet. Silikoninuolijalla taikinan saa kulhosta käsiin.

1296475590_img-d41d8cd98f00b204e9800998e