Töissä Jennin kaaaaauan kaipaama loma oli vihdoin ovella, ja sain tehdä lomakakun Jennille. Päivän kysymys onkin, mistä Jenni on kotoisin?
Kakku on vihdoin caipirinhakakku, olen halunnut kokeilla tätä jo pitkään ja todellakin ymmärrän miksi kaikki sitä hehkuttaa!! TOSI hyvää! Käytin itse Open Cafén reseptiä, alkuperäinen siis Santa Marian kotisivuilta.
- 250g Glutanon Choc chip cookies (kaikki keksit käy)
- n.100g sulatettua voita
- 500g mascarponea
- 3dl tomusokeria
- 1pss Santa Marian Caipirinha Mix juomajauhetta
- 1 prk Flora Vispiä
- 5 liivatelehteä
- 3 rkl kiehuvaa vettä
Tee ensin pohja, murusta keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele irtopohjavuokaan. Itse laitan nykyään aina leivinpaperia pohjallle, on sitte helpompi leikellä kakkua. Täytteestä sitten sekoitetaan mascarpone, tomusokeri ja Caipirina Mix. Flora vispi vaahdotetaan erikseen. Liivatelehdet ensin pehmenemään kylmään veteen ja sitten sulatetaan kuumassa vedessä. Sekoita liivate mascarponeseokseen ja kääntele sitten varovasti Flora vispi joukkoon. Koko seos kumotaan keksipohjan päälle, ja annetaan hyytyä seuraavaan päivään.
Päälle laitoin kiiviä ja ananas-kirsikoita. Koristeet sokerimassaa, joka muuten sitte sulaa juustokakun päällä, eli kannattaa laittaa vasta viime hetkellä..
hyvää lomaaaaaaa!!!
Kommentit