Tupareihin pari viikkoa sitten tein meksikolaista piirakkaa, joka olikin sitten kreikkalainen piirakka  Muisti teki tepposet ja kuvittelin että nimi oli meksiko eikä kreikka! No, joka tapauksessa pohja onnistui tosi hyvin, ja olin super hyper tyytyväinen tähän gluteenittomaan piirakkapohjaan! Mehevä ja täydellinen, en oo itse saanut edes vehnäjauhoilla tehtyä näin hyvää  Resepti siis täältä (rahkapiirakkapohja), ja tällä kertaa täytteenä kinkkua, purjoa, paprikaa ja ruokakerma (Flora 7%)+muna. Käytän yleensä 1 munan per 1 dl maitoa/kermaa. Uunissa tämä herkku oli noin 30min, mutta en esipaistanut pohjaa kun oli niin ohut. Ja niinkuin kuvasta näkee, niin pitänee ostaa kohta uusi liesi, kun uuni näköjään paistaa vain puolet piirakasta...

Kinkkukierteet tein myös piirakkapohjaan, täytteenä Valion viola tuorejuusto paahdettu chili, lisäksi paprikaa ja kinkkua. TOSI hyviä..sanoisin jopa VAARALLISEN hyviä..! hävis yhtäkkiä näistäkin puolet.. tiedä mihin meni.. outo juttu.

Tässä vielä lähikuvaa raaoista kierteistä.. kypsistä en sitten ehtinyt ottaa kuva...