Sain kunnian tehdä ristiäiskakut pienen Arthur pojan ristiäisiin! Sain vapaat kädet, ja pienten viilausten jälkeen päädyin näihin kakkuihin. Kakkupohjana käytin Kermaruusun blogista peräisin olevaa suklaapiirakkaa, toimi oikein loistavasti kakkunakin! Ihastuin siihen reseptiin tupareiden jälkeen, ja olen tehnyt tätä useasti sen jälkeen. Tällä kertaa paistoin pohjat erikseen, jaoin seoksen kolmeen foliovuokaan ja paistoin noin 15 min 200 asteessa. Täytteenä on kuningatarseos  Eli keittelin ensin pakastemansikoita, vadelmia ja mustikoita sokerin kanssa, ja siivilöin turhat mehut pois. Vatkasin 2 prk Valion laktoositonta vispiä ja 250g maitorahkaa. Kostutin pohjaa mehulla ja täytetet väliin. Päälle laitoin vielä kerroksen flora vispiä jotta pinnasta tulisi tasainen. Kuorrutin sokerimassalla, ja koristeet sitä samaa. En löytänyt sokerimassaa varten liivatejauhetta, joten käytin 4 liivatelehteä. Ainoa ero oli mielestäni että tämä sokerimassa kuivui nopeammin kuin se, jonka tein liivatejauheella. En tiedä oliko annostus väärä vai missä meni metsään, mutta sokerimassa onnistui kuitenkin. Tässä kuvia joita otin sitte enemmän

Kaikki koristeet sokerimassaa.