Serkkuni pyysi tekemään masukakkua kaverinsa baby shower kutsuille, ja mikäs siinä  Edellinen masukakku jonka tein, oli sinne päin, mutta kiireen takia en ehtinyt tehdä siitä niin hienoa kun olisin halunnut.. Tämäkään ei ollut niin koristeellinen kun ensin olin ajatellut, mutta töissäkin pitää käydä, ja kas kummaa perjantait ovat mun alalla kiireisiä päiviä joten ei päässyt aiemmin lähtemään.. No seli seli ja takas kakkuun! Tein Sunnuntai gluteenittomasta jauhoseoksesta kääretorttulevyn, mutta mun mini uunissa se kohosi joten halkaisin sen vielä  Täytteenä toimi laktoositon vispikerma, puolukoita ja Dr. Ötkerin toffeekastike. NAM!! Aikas täydellinen yhdistelmä vaikka itse sanonkin.. Noh, kakun piti sitte kuljetusteknillisistä syistä mahtua kakkukupuun, mutta siitä tais tulla pikkusen liian pieni. Tein siis kääretorttujämistä vielä neljä minikääristä, joista kaksi käärin sokerimassaan. Maha+rinnat päällystin myös sokerimassalla, itse tehdyllä tietenkin. Tää itse tehty sokerimassa säilyy noin 2 viikkoa, mutta on kyllä parhaimmillaan heti ekalla viikolla. Sen jälkeen massa kovettuu ja kuivuu tosi nopeasti, ja vaikka tässäkin kakussa oli kermaa "eristeenä" pinta oli varmaan aika kovaa jo leikatessa.. Mutta ei se onneks makuun vaikuta Palaute oli hyvää, kuulemma oli maistunut joten hyvä niin!

Tässä vielä käärikset, tosin jo paketissa