On jo pitkän aikaa tehnyt mieli omppupiirakkaa, mutta tän keliakiadiagnoosin jälkeen on ollu jotenki hankala uskaltaa kokeilla muuta kun normi täytekakkujen tekoa.. Ärsyttää jos leipomiset epäonnistuu, kun siinä on kuitenkin tekemistä aika lailla. No, nyt iski vihdoin kunnon leivontavimma sunnuntaina, ja päätin tehdä omppupiirakkaa. Teinki tämmösiä minipiirakoita jotka sitten pakastin ni on aina jotain nopeaa hyvää jos tarttee  Käytin Moilasen valmista gluteenitonta murotaikinaa ja hyvin onnistui! Kaiserin 24x minimuffinssivuokaan tein ensin pohjat ja täytin sitten omena-sokeri-kaneli seoksella. Päälle tein vielä muotilla omppuja, ai että oli nättejä  Murotaikinaa pitää ohjeen mukaan sulattaa huoneenlämmössä tunti. Mulla se oli nelisen tuntia pöydällä, ja hyvin toimi. 200 astetta ja noin 10 min.

ja mikäs sen parempaa kun vanilijakastike ja omppupiirakka?