1250227251_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt on ollut pikkuinen tauko kakkujen teossa, kun oli muuttoa ja häitä (ei omia) ja kaikkea kesäkivaa. Mutta NYT on luvassa LOMA! Sen kunniaksi siis tietenkin kakkua töihin.. tiätty!Nauru mansikkakermakakut tulee jo korvista, joten kuningatar versio sai tänään astella kehiin. Gluteeniton pohja, jossa noin 2 rkl jauhoista on korvattu kaakaojauholla, eli siitä tuli suklaapohja. Täytteenä 1 prk flora vispiä, 1 prk (200g) maustamatonta tuorejuustoa, noin 0,5dl vanilijakreemijauhetta, 2dl mustikoita ja 2dl vadelmia. Marjat olivat siis ihan "live marjoja" elikkäs tuoreita. Täytteeseen lisäsin vielä 3 liivatelehteä, että pysyis paremmin kasassa. Olis voinu laittaa enemmänkin, että olis ollut jämäkämpää, mutta hyvin toimi myös näin. Liivatelehdet liuoitin pikkutilkkaan kiehuvaa vettä.

Kuorrutettu sokerimassalla, kirjaimet valmiiksi värjättyä sokerimassaa. "Hiekka" on mantelijauhoa ja "meri" on siniseksi värjättyä flora vispiä. Varjo on ihan normi coctailvarjo, eli ei ole syötävää Silmänisku

1250227263_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250227298_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hyvää oli ja kaikki meni Nauru