Nyt on ollut pikkuinen tauko kakkujen teossa, kun oli muuttoa ja häitä (ei omia) ja kaikkea kesäkivaa. Mutta NYT on luvassa LOMA! Sen kunniaksi siis tietenkin kakkua töihin.. tiätty! mansikkakermakakut tulee jo korvista, joten kuningatar versio sai tänään astella kehiin. Gluteeniton pohja, jossa noin 2 rkl jauhoista on korvattu kaakaojauholla, eli siitä tuli suklaapohja. Täytteenä 1 prk flora vispiä, 1 prk (200g) maustamatonta tuorejuustoa, noin 0,5dl vanilijakreemijauhetta, 2dl mustikoita ja 2dl vadelmia. Marjat olivat siis ihan "live marjoja" elikkäs tuoreita. Täytteeseen lisäsin vielä 3 liivatelehteä, että pysyis paremmin kasassa. Olis voinu laittaa enemmänkin, että olis ollut jämäkämpää, mutta hyvin toimi myös näin. Liivatelehdet liuoitin pikkutilkkaan kiehuvaa vettä.
Kuorrutettu sokerimassalla, kirjaimet valmiiksi värjättyä sokerimassaa. "Hiekka" on mantelijauhoa ja "meri" on siniseksi värjättyä flora vispiä. Varjo on ihan normi coctailvarjo, eli ei ole syötävää
Hyvää oli ja kaikki meni
Kommentit