Sain kunnian tehdä ystäväni häihin kakut! Kakut tein itsekkäästi gluteenittomiksi, kun on vaikea tehdä kakkuja jos ei sais ollenkaan eksyä pohjaa suuhun... Mutta gluteeniton versio sokerikakusta on mielestäni kuohkeampi ja paremman makuinen kun tavallinen vehnästä tehty sokerikakku. Kakkua ei myöskään tarvitse kostuttaa juuri ollenkaan. Kakkuja tein yhteensä 7 isoa ja sitten minikakun hääparille. Hääparin kakku kuitenkin kostui yön aikana aivan liikaa, ja hajosi käsiin kun piti siirtää pursotettavaksi.. Noh, ei muuta kun uusi kakku kaupasta. Mutta muuten kakut onnistuivat oikein hyvin, vaikka pientä paniikkia oli havaittavissa. Ukonilmaa tekopäivänä ja auringonpaistetta ja lämpöä pursotusvaiheessa.. Täytteenä ja päällä kermavaahtoa kuohukermasta ja lisäksi vielä rahkaa ja sokeria. Välissä siis sitä kermarahkaseosta ja tuoreita mansikoita. Päällä myös niitä ihania mansikoita, ja vielä kiille sokerista. NaM!
minikakku joka kostui liikaa... ei edes talouspaperi auttanut asiaa..
kaupan kakku joka piti kuljetusvaurion takia koristella uudestaan
Onnea vielä Sofie ja Miki!!
Kommentit