Nämä pienet pallerot ovat nyt sitten gluteeniton versio aiemmin tekemistäni suklaamuffinsseista. Ohje löytyy täältä ja vaihdoin siis vain jauhot gluteenittomaan jauhoseokseen (Sunnuntai). Muuten tein samalla ohjeella, ja koostumus oli kyllä vähän erilainen. Lisäsin myös ksantaania jauhojen sekaan, taas noin 2,5g. Koostumus normaalimuffinsseissa oli kuin tiivis kakkutaikina, helppo pursottaa ja "katkeaa helposti". Mutta gluteeniton versio muistutti enemmän suklaakiisseliä. Tosin sekin oli ihan helppo pursottaa, mutta ei meinannut katketa millään.. Ja tuo päällinen jäi vielä suunnilleen samaan muotoon kuin mihin sen pursotin.. Mutta maussa ei oikeastaan ollut eroa, ihan hyvää oli
Osan muffinsseista täytin vanilijakreemillä (Sallisen jauheesta) ja päälle vielä punaherukka!
¨
Osa muffinseista oli ihmeen "ryppysiä"
Kommentit