Tällä kertaa tein kakkua ihan "omaan käyttöön" perheen kesken syötiin.
Kakku on jälleen gluteeniton, ja samalla reseptillä kuin aiempi eli:
4 munaa 2 dl sokeria 2 tl vanilijasokeria 2 dl gluteenitonta jauhoseosta 1½ tl leivinjauhetta ½ tl Ksantaania (2,5g)175 astetta ja 40 min. Tällä kertaa tosin kakku alkoi tummumaan uhkaavasti, joten alensin lämpötilaa vielä 150 asteeseen ja laitoin folion kakun päälle. 40 min kesti, ja kakku oli valmis. Kakku sai jäähtyä viitisen tuntia, ja olikin huomattavasti helpompi leikata sen jälkeen. Taas uusi huomio siis Täytin kakun illalla, ja täytteeseen tuli 1 prk flora vispiä (kas kummaa) ja noin 300-400g mansikoita. Kakku on taas kostutettu seoksella 4rkl Baileys likööriä ja 1dl maitoa. Päälle laitoin vielä mansikkaviipaleita ja sudin siihenkin vielä sitä Baileysmaitoa. Mansikat on siks vähän kalpeita, mutta oli tosi hyviä! Pursotukset ja reuna on tällä kertaa diplomaattikreemiä, piti olla flora vispiä, mutta eihän se siinä helteessä eilen mikskään vatkaantunu, joten iskin sekaan muffinsseista jääneen vanilijakreemin. Vanilijakreemiä oli 1dl jauhetta ja 3dl kylmää vettä. Oli OIKEIN hyvää ja KAIKKI meni !! Saksalaisen vieraittemme mukaan se tuo onnea että kakku menee kerralla Joten iiiiihan vaan siks kannattaa aina syödä koko kakku
Mökillä ei ollu nyt sitte palettiveistä, joten tää reuna on vähän niin ja näin...
Kommentit