1244033511_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä kakussa oli taas kaikki katastrofin ainekset.. Lämmin päivä, kiire, uusi kakkupohjakokeilu, uuden kakkuvuoan toinen kokeilu, pienen kakun teko jne.. Noh, ensinnäkin olen erittäin pettynyt Wiltonin minikakkuvuokaan, ostin Confetista semmoisen irtopohjavuoan jonka halkaisija on noin 20cm. Eka kakku onnistui moitteetta, kun olin laittanut pohjalle leivinpaperia. Tässä kakussa en käyttänyt leivinpaperia, ja pohja ei istunutkaan kunnolla! Joten ensimmäiset tuoksut uunista olivat palanutta kakkupohjaa.... No ei siinä vielä kaikki, kakku onnistui kuitenkin, ja pohja oli mehevää ja hyvää. Seuraavana vuorossa oli kiilteen teko, ja ajattelin että fuskaan ja keitän vedenkeittimellä veden siihen kiillesokerin sekaan.. Ei onnistunut.. Seoksen pitää siis kiehua ennenkun se on valmista.. Noh, jospa pursotukset sitte onnistuis, mutta eipä tietenkään enää siinä vaiheessa onnistunut mikään, ja flora vispi alkoi sulamaan pursotuspussiin... APUA!! No, ei se mitään, viimeinen silaus oli kun huomasin että kakku on ihan liian korkea mun kakkukuvun alle.. Joten automatkalla ensin kakun pursotukset meni lyttyyn päältä, ja kiitos äkkijarrutuksen myös reunoilta.. Että näin tällä kertaa.. Nauru

1244033422_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244033485_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244033498_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244033511_img-d41d8cd98f00b204e9800998e