Niinkuin jo totesin isänpäivänä, meidän iskä haluaa AINA samanlaisen kakun joka juhlaan. Ainakin jos kysytään Tämä on ennen tuntunut tylsältä, kunnes älysin (juu, olen hidas) että voin tehdä kakun käyttämällä näitä aineksia. Tällä kertaa syntyi sitten tämmöinen kakku kun piti olla banaania, kermaa ja Fazerin sinistä:
Sisällä on banaaniviipaleita joiden päällä on kerros Flora vispiä. Kakku on kosteutettu appelsiinimehulla, ja pohja on kääretorttulevy josta leikkasin minikakkuun kerrokset. Kääretorttupohja on siis seuraavanlainen:
- 5 kananmunaa
- 2 dl sokeria
- 1 1/4 dl perunajauhoja
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 rkl vanilijasokeria
Jos kakusta haluaa gluteenittoman, voi vehnäjauhot joko korvata perunajauhoilla tai esim kaakaojauheella. Itse olen laskenut että se 1/4 dl on noin 2 rkl. Eli kannattaa laittaa jauhoja yhteensä 1,5 dl olivat ne sitten peruna tai muita jauhoja.
Pursotukset taas jälleen kerran flora vispiä, ja päällä lisäksi höylättyä Fazerin sinistä. Kukkien valkoinen osa on sokerimassaa ja keltainen keskusta on marsipaania.
Ja vielä kerran melkein sama kuva, josta näkee jotenkuten tuon reunan joka siis esittää koripunosta Vielä pitää kesän hääkakkuja varten harjoitella!!
Kommentit