Tein siskolle juhliin itsenäisyyspäiväkakun, ja hyvin oli maistunut. Teki mieli kokeilla Fazerin Kismetiä täytteessä, kun se sattuu olemaan oma lemppari=) Joten tein ensin pohjan Kinuskikissan sienikakkuohjeella, ja tällä kertaa kumosin taikinan pellille. Paistelin noin 10-15 min ja sitten levyn jäähdyttyä, leikkasin osiin, ja vuorasin IKEAasta ostetun leipävuoan muovilla, ja sitten asettelin pohjasta leikeltyjä paloja sinne. Täytteeseen laitoin purkin Flora Vispiä, ja neljä Kismet-patukkaa rouhittuna. Ja alimmaiseen kerrokseen sulatin vielä mansikoita. Täytettä tuli niin paljon, että kuorrutin sillä sitten vielä kakun reunat. Risti on tehty pienistä marsipaanikukista, ja teksti 6.12 on sulatettua maitosuklaata. Pursotukset jälleen kerran Flora vispiä.

2128818.jpg

2128822.jpg

2128825.jpg

2128830.jpg