Elämäni eka kinuskikakku. Onnistui, ja koristeetkin pysyi=)

2057878.jpg

2057880.jpg

2057873.jpg

Koristeet ovat itsetehdystä sokerimassasta, mutta marsipaanista olisi varmaan saanut paremmat koristeet. Toi itsetehty sokerimassa kuivui TOSI nopeasti, ja sitä oli hankala muotoilla sitten enää.. Mutta sain aikaiseksi näitä koristeita, joita sitten hienosti ripoteltiin ympäri kakkua.. Pursotukset on TAAS flor vispiä, ja täytteenä oli BlåBandin vadelmamousse ja toisessa välissä banaania ja keltaiseksi värjättyä flora vispiä. Sokerikakkupohja oli värjätty kaakaojauheella.. Ja kinuski onnistui siis todella hyvin, tein sen Kinuskikissan ohjeella, ja kun kinuski tuntui valmiilta, tiputin tipan kylmään veteen. Ja kun kinuski pysyi tippana, niin se oli valmista=) Sit vielä jäähdytin sitä kinuskia hetken, ja kippasin kakun päälle. NAM!