Tätä Banoffee torttua olen kesän aikana nähnyt monessa blogissa. Ekan kerran luin kondensoidusta maidosta, ja siitä tehtävästä kinuskista joskus vuosia sitten, mutta vasta nyt uskalsin kokeilla itse. Jotenkin aina on pelottanut että olisiko sittenkään turvallista...=) Ja ekat maitopurkit oli liedellä neljä tuntia, ja sen jälkeen vielä pari tuntia, eikä niistä kyllä millään tullut kiinteää. Mutta nämä purkit olivatkin siis asematunnelista, ja niissä oli liian vähän sokeria. Stockalta ostin sitten uudet purkit, jossa "mainostettiin" että ne sisältävät 45% sokeria, ja niistä toffee onnistui kolmessa tunnissa! JEE! Mutta varoituksena!! Tämä on siis TODELLA makeaa... Yks purkki riittää, ja sen lisäks kannattaa laittaa TOSI paljon banaania ja kermaa;)

2057832.jpg

 

2057833.jpg